تست ام اس در خانه (ms) را جدی بگیرید و آن را عقب نیندازید! در صورت مشاهده هرگونه علائم این این بیماری سریعا تست ام اس در خانه را انجام دهید. ام اس بیماری است که شک آن در افراد بسیاری وجود دارد و این شک باعث استرس و ناآرامی در فرد می شود که برای سلامتی خوب نیست پس افرادی که با این شک روبه رو هستند می توانند با تست ms در خانه خیال خودتان را راحت کنید.
تست ام اس در خانه را انجام و در صورت تایید بیماری، به سرعت درمان را آغاز کنید. اگر با این بیماری آشنا نیستید باید گفت، یکی از شایعترین بیماریها که بزرگسالان را درگیر میکند، ام اس است. دانشمندان برای این بیماری اکتسابی که بیشتر زنان را مبتلا میکند، هنوز علت مشخصی را پیدا نکرده اند. هر چند که بسیاری از عوامل ژنتیکی و محیطی میتوانند در ابتلای افراد به این بیماری نقش داشته باشند. میلین مادهای است که در اطراف اعصاب قرار دارد، با حمله سیستم ایمنی بدن به این ماده اعصاب دچار آسیب شده و ام اس شکل میگیرد. در ادامه با این بیماری و دلیل مهم بودن انجام تست MS در خانه آن بیشتر آشنا خواهید شد.
ام اس چیست؟
به طور کلی میتوان گفت بیماری ام اس مربوط به سیستم ایمنی بدن است. میلین مادهای است که به عنوان عایق در اطراف اعصاب قرار دارد، ممکن است سیستم ایمنی بدن به اشتباه به این ماده حمله کرده و آن را از بین ببرد که این موضوع منجر به بیماری ام اس میشود. زمانی که سیستم ایمنی بدن به میلین حمله میکند، میلین شکسته شده و بخشی از اعصاب نمایان میشود. به مرور زمان این بخش از اعصاب که دیگر محافظی به نام میلین ندارد، زخم شده و این روند منجر به انحطاط اعصاب میشود. در این مرحله دیگر مغز نمیتواند پیامهای خود را به درستی به اعصاب مورد نظر ارسال کند.
علائم ام اس (ms)
با توجه به پیشرفتهایی که در علم پزشکی صورت گرفته است، علائم زیادی را میتوان برای بیماری ام اس در نظر گرفت. اما به خاطر داشته باشید تمام علائم در بیماران مشابه نیست و گاهی ممکن است بیماران با علامتهای مختلف این بیماری را تجربه کنند. در برخی از افراد علائم میتواند تنها یک بار اتفاق بیفتد، در برخی افراد دیگر نیز علائم میتوانند به طور متناوب دیده شوند یا در طول زمان شدت علائم کاهش یا افزایش پیدا کند.
در واقع علائم ام اس، با توجه به اینکه کدام قسمت از مغز، عصب بینایی یا نخاع دچار آسیب شده است، میتواند متفاوت باشد. معمولاً علائم این بیماری نامرئی هستند و نمیتوان به وضوح آنها را مشاهده و توصیف کرد، اما به طور کلی اگر علائمی همچون از دست دادن حس که میتواند بیحسی در برخی از اندامها یا یک قسمت از بدن باشد، یا تغییرات در بینایی که میتواند شامل دوبینی، تاری دید، از دست دادن بینایی به طور جزئی یا کلی، حرکت چشم همراه با درد باشد را تجربه کردید، باید به پزشک مراجعه کنید. همچنین تغییرات در حافظه، لرزش و ناپایداری در راه رفتن، تغییر در عملکرد دستها، خستگی، سرگیجه، مشکل در مثانه و روده، لکنت زبان و درد در برخی از قسمتهای بدن میتوانند از علائم بتدایی این بیماری باشند.دقت داشته باشید این علائم میتوانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند. برای اطمینان بیشتر میتوانید از تست ام اس در خانه استفاده کنید.
علت بیماری ام اس
علت بیماری ام اس همچنان ناشناخته است. اما تحقیقات نشان داده است، ابتلا به بیماری ام اس در افرادی که سیگار میکشند، دو برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری است. بنابراین میتوانید با ترک سیگار، از ابتلا به بیماری ام اس جلوگیری کنید. چاقی در دوران کودکی و نوجوانی نیز ابتلا به ام اس در جوانی را افزایش میدهد. همچنین یک مولفه قوی در مورد علت بیماری ام اس، ژنتیک است.
چگونه میتوان از ابتلا به ام اس (ms) جلوگیری کرد؟
ویتامین D
ویتامین D نقش بسیار مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. حتی افرادی که تنها از نور خورشید ویتامین D مورد نیاز خود را تامین میکنند، به طور قابل توجهی از این بیماری دور خواهند ماند. توصیه میشود بزرگسالان حدود ۵۰۰۰ واحد ویتامین D3 را در طی روز استفاده کنند. برای کودکان مکملهای ویتامین D و برای خانمهای باردار نیز مکمل ویتامین D3 توصیه میشود.
رژیم غذایی مناسب
رژیم غذایی مناسب استفاده از رژیمهای غذایی کم چربی کمک میکند تا علاوه بر داشتن سلامت کلی بدن، از ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله ام اس جلوگیری شود. رژیم غذایی غنی از سبزیجات، میوهها، پروتئینها و غلات کامل میتوانند انتخاب مناسبی باشند.
ورزش
گرچه ورزش کردن به طور مستقیم از ابتلا به ام اس جلوگیری نمیکند، اما با ثابت نگه داشتن تناسب اندام و سالم نگه داشتن قلب و عروق میتوانید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید.
استرس
قطعاً استرس میتواند در ابتلا به ام اس نقش مهمی داشته باشد، با کاهش سطح استرس از طریق یوگا، ماساژ یا مدیتیشن میتوانید از خطر ابتلا به این بیماری در امان باشید.
احتمال ابتلا به ام اس (ms) در چه سنی بیشتر است؟
ام اس میتواند در هر سنی خود را نشان دهد، اما معمولاً در بین افراد ۲۰ تا ۴۰ سال این بیماری بیشتر دیده شده است. در بین زنان و مردان نیز زنان حدودا دو تا سه برابر بیشتر از مردان با این بیماری مواجه خواهند شد. تا حدود زیادی علائم ام اس در زنان شبیه به علائم ام اس در مردان است و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. به این نکته توجه داشته باشید که اگر در یک خانواده خواهر، برادر، پدر یا مادر مبتلا به ام اس باشد، این خطر وجود دارد که دیگر اعضای خانواده نیز به این بیماری مبتلا شوند. در بین نژادها نیز نژاد اروپایی و افراد سفید پوست، نسبت به افراد آسیایی، آفریقایی یا آمریکایی بیشتر در خطر ابتلا به ام اس هستند. طبق تحقیقات انجام شده در مناطق با آب و هوای معتدل، این بیماری شایعتر است.
عواقب بیماری ام اس
با تست ام اس در خانه و تشخیص و قطعی شدن این بیماری، بیمارانی که ام اس دارند، برخی از عوارض این بیماری را نیز باید تحمل کنند. از عواقب بیماری ام اس میتوان به افسردگی، صرع، فراموشی و اختلال در حافظه اشاره کرد. همچنین این بیماری منجر به فلج موقت در پاها، اسپاسم عضلانی و مشکلاتی در روده و مثانه میشود. از دیگر عوارض مهم ام اس، اختلال در عملکرد جنسی است. همچنین یکی از انواع بیماری های ms بیماری ام اس تنفسی است که ممکن است این افراد نیاز به اجاره اکسیژن ساز پیدا می کنند.
آیا ام اس درمان دارد؟
تا به امروز هیچ درمان قطعی برای بیماری ام اس مشخص نشده است، اما برخی از داروها توانستهاند تا حدودی این بیماری را کنترل کنند. داروهایی که توسط پزشکان تجویز میشود، داروهای اصلاح کننده بیماری هستند. در واقع این داروها سیستم ایمنی را مهار میکنند تا به میلین حمله نکند، جلوی پیشرفت بیماری را گرفته و از شدت یافتن آن جلوگیری میکنند. برخی از داروها به صورت تزریقی باید استفاده شوند که میتوان به اینترفرون بتا اشاره کرد. این دارو میتواند شدت حملات ام اس و تعداد گلبولهای سفید خون را کاهش دهد تا سیستم ایمنی بدن بتواند با بیماری مبارزه کند. از عوارض این دارو میتوان به خستگی و تب و لرز اشاره کرد.
از دیگر داروهایی که میتوانید به صورت قرص آن را استفاده کنید، کلادریبین است. این دارو نیز با توجه به نوع ام اس، بر سیستم ایمنی شما تاثیر میگذارد. از عوارض مهم استفاده آن میتوان به ریزش موها اشاره کرد. در کنار استفاده از داروها، انجام فیزیوتراپی در منزل، استراحت کردن، رژیم غذایی سالم و ورزش کردن در کاهش حملات ام اس بسیار موثر هستند.
چرا تست ام اس در خانه پیشنهاد میشود؟
معمولا تستهای اولیهام اس بسیار ساده هستند و نیاز به تجهیزات خاصی نیست. از این رو میتوانید بدون حضور در مراکز پزشکی و با ماندن در خانه تستام اس در منزل را انجام دهید. تنها کافیست شرکتهای معتبر خدمات پزشکی را انتخاب و از حضور پرستار در خانه و انجام تست بهرهمند شوید. رفتن افراد مسن و کسانی که دچار مشکلات حرکتی هستند، به مراکز پزشکی مشکل ساز خواهد بود. همچنین گاهی ممکن است علائم ام اس به اندازهای زیاد است که برای فرد، در حرکت مشکل ایجاد میکند. بنابراین بهترین راه برای تشخیص اولیه، استفاده از خدمات پزشکی در منزل است.
تست ام اس در خانه با هم دم محجوب
تیم ما در این مجموعه به طور شبانه روزی، انواع خدمات پزشکی را در تمام مناطق تهران ارائه می دهد. ارائه خدمات با کیفیت، دسترسی سریع، برخورداری از انواع تجهیزات پزشکی و همکاری با پزشکان و پرستاران مجرب خانم و آقا، تنها بخشی از اهداف این مجموعه ما می باشد. برای تست ام اس در خانه و سایر خدمات از جمله انجام نوار قلب، سونوگرافی و انواع آزمایش خون در منزل و ادرار در منزل و … می توانید به صورت 24 ساعته با ما در ارتباط باشید. تنها کافیست از طریق راههای ارتباطی با کارشناسان ما ، ارتباط برقرار کرده و مشکل و سوالات خودرا مطرح کنید. در زمان مقرر شده، نیروی لازم با تجهیزات کامل در محل حضور خواهد یافت.
چگونگی انجام تست ام اس در خانه
اگر به هر دلیلی نمیتوانید به مراکز پزشکی و درمانی مراجعه کنید، میتوانید از خدمات تست MS در خانه استفاده کنید. اگر در قسمت حرکتی و شناختی برخی از علائم را شناسایی کرده اید، میتوانید برای اطمینان خاطر بیشتر تست ام اس در خانه انجام دهید.
با حضور یک پرستار یا پزشک که به علائم ام اس آشنایی کامل دارد، انواع تستهای حرکتی از شما گرفته میشود. در این تست، میزان عملکرد شما در حین حرکت مورد ارزیابی قرار میگیرد.
از دیگر انواع تست ها، تست جسمی است. در این تست، میزان قدرت و استقامت بدنی شما، عملکرد دستها و پاها، هماهنگی بین اعضای بدن، مورد بررسی قرار میگیرند.
در بخش شناختی نیز به دلیل اینکه ام اس بر حافظه و تمرکز نیز میتواند تاثیر بسیاری بگذارد، در بخش تصمیم گیری، حافظه، تمرکز، توجه و یادگیری بررسیها انجام خواهد شد و هر یک از بخشها به طور جداگانه چک میشود.
یکی از آزمایشهایی که برای رفع برخی از ابهامات باید انجام شود، آزمایش خون است. اگر توانایی حضور در مراکز پزشکی را ندارید میتوانید از حضور پرستار در خانه استفاده کرده و آزمایش خون را انجام دهید.
آزمایشهای تشخیص ام اس
زمانی که برای تشخیص ام اس به پزشک مراجعه میکنید، در ابتدا پزشک با پرسیدن سابقه پزشکی و برخی از علائم به دنبال نشانهها میگردد تا حدودی این بیماری را در شما تشخیص دهد. در صورت تایید سابقه پزشکی و علائم، آزمایشهای بیشتری را باید انجام دهید تا پزشک به قطعیت کامل برسد.
· ام آر آی
از طریق ام آر آی پزشک میتواند مغز شما را به طور دقیق بررسی کرده و اگر التهابی در بخشی از قسمتهای مغز یا نخاع وجود داشته باشد را تشخیص دهد. اما در ام آر آی افراد مسن و کسانی که مبتلا به فشارخون هستند، نیز میتوان در برخی از قسمتهای مغز برخی التهابها را مشاهده کرد. اگر ام آر آی شما بگوید که همه چیز طبیعی است و اختلالی وجود ندارد، اما همچنان برخی از علائم شما را آزار میدهند، نباید وجود ام اس را رد کرد. ممکن است برخی از ضایعات در قسمتهایی وجود دارند که از طریق ام آر آی قابل مشاهده نیستند. در این صورت باید از آزمایشهای دیگر کمک گرفت.
· مایع نخاعی یا پونکسیون کمری
اگر در آزمایش ام آر آی هیچ گونه علائمی از ام اس تشخیص داده نشود، دکتر باید نمونهگیری از مایع نخاعی را انجام دهد. در این آزمایش، اگر سطح پروتئین، گلبول سفید یا آنتی بادی در مایع نخاعی بیشتر باشد، میتوان تا حدودی زیادی به وجود ام اس مشکوک شد.
· آزمایش خون
آزمایش ام اس در منزل میتواند آزمایش خون باشد. از دیگر آزمایشهایی که پزشک میتواند تجویز کند، آزمایش خون است. از طریق آزمایش خون نمیتوان ام اس را تشخیص داد اما پزشک میتواند برخی از مواردی که با ام اس شباهت دارند را از طریق آزمایش خون بررسی کند. ممکن است علائم بیمار مربوط به بیماری دیگری باشد.
· معاینه چشم
در برخی از افراد معاینه چشم میتواند در تشخیص ام اس کمک کند. در معاینه چشم قدرت عضلانی چشم، میدان دید، فشار داخل چشم و سایر موارد مورد بررسی قرار گرفته و در صورت وجود برخی از اختلالها بیماری ام اس تشخیص داده میشود.
در قسمت بینایی اگر به عصب بینایی آسیب وارد شود و همراه با درد باشد، نوریت بینایی گفته میشود که از علائم ام اس است.
اگر چشمها به طور ناآگاهانه به بالا و پایین و چپ و راست حرکت کنند، به دلیل آسیب عصبی در ساقه مغز یا مخچه است. این حالت که نیستاگموس نام دارم میتواند از علائم ام اس باشد.
گاهی ممکن است به دلیل آسیب مسیرهای عصبی چشم در افراد دوبینی رخ دهد که دوبینی نیز از علائم ام اس است.
· آزمایش پتانسیل برانگیخته
در برخی از افراد وجود علائم غیر عادی باعث میشود برای تشخیص ام اس آزمایش پتانسیل برانگیخته انجام شود. الکترودهایی بر روی پوست سر، قسمتهایی که با صدا، لمس و بینایی مرتبط هستند، قرار میگیرند تا فعالیتهای مغز ارزیابی شوند.
آزمایش ANA و ام اس چه ارتباطی دارند؟
ام اس و دیگر بیماریهای روماتوئیدی وجه مشترک فراوانی دارند که از طریق آزمایشات ممکن است تشخیص داده نشوند. ۲۰ تا ۶۰ درصد بیماران ام اس دارای آزمایشهای ایمونوفلورسنت مثبت از نظر ANA هستند. این آزمایش با تعدادی از بیماریها مثبت میشود. اما درصد مشخص شده نشاندهنده بیماری خاصی است.
این آزمایش هنگامی انجام میشود که علائمی از بیماریهای خود ایمنی و ام اس در فردظاهر شود. این آزمایش از طریق خون گرفته میشود. مثبت و منفی شدن آزمایش ANA نشان از نرمال بودن یا بحرانی بودن بیماری خود ایمنی است. منفی بودن نشان از عدم وجود بیماری و مثبت بودن آن نشاندهنده علائم بیماری خودایمنی است.
آزمایش CD19 در ام اس چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
ام اس یک نوع بیماری است که تاثیر مستقیمی روی سیستم اعصاب مرکزی انسان میگذارد. این بیماری ارثی است و اگر فردی سابقه چنین بیماری را در خانواده داشته باشد، باید آزمایشات پیشگیری از این بیماری را انجام دهد. یکی از این آزمایشات CD19 است. این آزمایش به طور قطعی وجود این بیماری را مشخص نمیکند، اما میتواند در احتمال وجود این بیماری به پزشکان کمک کند. علائم نشاندهنده وجود بیماری ام اس در بدن میتوان به علائم زیر اشاره کرد:
– گزگز و بیحسی در اندامهای بدن (به خصوص دست و پا)
– مشکل در کنترل دفع و ادرار
– ضعف و گرفتگی عضلات
– مشکلات دوبینی
– گرفتگی زبان (لکنت زبان)
– ضعیف شدن و نابینایی یک چشم
– ضعف در تمرکز و ضعیف شدن حافظه
– مشکلات در تعادل به هنگان راه رفتن
حمله ام اس چند روز طول میکشد؟
ام اس یا مولتیبل اسکلروز یک نوع بیماری خود ایمنی ایت که در آن سلولهای سیستم ایمنی بدن اشتباها سلولهای اعصاب مرکزی را مهاجم تشخیص میدهد و با حمله به آنها باعث تخریب اعصاب سیستم ایمنی میشود. این بیماری که یک نوع بیماری عصبی است، در فواصل زمانی معینی دارای علائم و بدون علائم است. هنگامی که علائم عود میکند به آن عود علائم ام اس گفته میشود. در حملات جدید ممکن است علائم قبلی بدتر شوند و یا علائم جدیدی بروز کند. این علائم در افراد متفاوت است. حملات عود ام اس حداقل هر ۳۰ روز یکبار باید اتفاق بیفتد و ۲۴ ساعت طول بکشد تا جزو حملات ام اس قرار بگیرد.
حمله ام اس چگونه است؟
طی گزارشات بیماران، حملات ام اس با اختلال در حافظه شروع میشود. از جمله علائم حملات ام اس به صورت زیر است:
1. اختلالات حافظهای و ضعف در حافظه و عدم تمرکز
2. اختلالات گفتاری و عدم تلفظ صحیح ادا کردن کلمات
3. اختلالت در دفع و تکرر ادرار و عدم کنترل آن در ۸۰ درصد بیماران
4. عدم تعادل و هماهنگی در راه رفتن
5. احساس سرگیجه در هنگام ایستادن و سبکی سر و چرخیدن محیط
6. گرفتگی و درد در عضلات و حرکات بیاختیار و دردناک در اندامهای بدن
7. بیحسی و کرختی اندامها بخصوص دست و پا
8. دوبینی و تاری دید و مشکلات بینایی
علائم ام اس در آزمایش خون
یکی از اولین آزمایشهایی که برای تشخیص ام اس به کار میرود، آزمایش خون میباشد. البته باید توجه داشت که آزمایش خون خاصی برای تشخیص ام اس وجود ندارد و تشخیص مستقیم بیماری با این روش انجام نمیشود؛ بلکه میتوان با آزمایش خون بیماریهایی که علائم مشابه ام اس دارند را رد کرد.
بیماریهایی مثل سرطان، لایم، سفلیس، لوپوس، کمبود ویتامین B12 و ایدز نیز ممکن است علائمی شبیه ام اس داشته باشند که آزمایش خون قابلیت رد کردن آنها را دارد. در صورتی که آزمایش خون علائم این بیماریها را تایید نکند، میتوان گفت که تشخیص ام اس قطعی است. البته کمبود ویتامین E، مس و روی (zinc) نیز میتوانند نشانگر ام اس باشند که در آزمایش خون تشخیص داده میشوند.
چکاپهای دورهای ام اس
قریب به 2.5 میلیون نفر از انسانها در سراسر جهان مبتلا به بیماری ام اس (مالتیپل اسکلرویز) هستند. اگرچه این بیماری نادر است، اما از آنجایی که علائم آن پیشروی کندی داشته و علت اصلی آن مشخص نیست، میتوان گفت که ممکن است در هر فردی بروز پیدا کند. بنابراین توصیه متخصصان بر این است که تمام افراد چکاپهای دورهای ام اس را جدی بگیرند تا در سریعترین زمان بیماری را تشخیص داده و برای درمان یا کنترل آن اقدام کنند.
چکاپهای دورهای ام اس شامل یک سری معاینات، غربالگریها و آزمایشات خاص است که به متخصصان کمک میکند سریعتر ام اس را تشخیص دهند. بیماری ام اس نشانگر اختصاصی ندارد و کنار هم قرار گرفتن علائم باعث تشخیص آن میشوند. بنابراین از طریق تست ام اس در خانه و بررسی علائم و عوامل تاثیر گذار بر ام اس، میتوان در چکاپهای دورهای به نتایج خوبی دست پیدا کرد.
سوالات متداول
با وجود بیماری ام اس می توان برای بارداری اقدام کرد؟
بارداری برای کسانی که مبتلا به ام اس هستند غیرممکن نیست ولی لازم است که افراد حتما تحت نظر پزشک متخصص باشند.
آیا بیماری ام اس ارثی است؟
به طور قطعی نمی توان گفت که این بیماری ارثی می باشد ولی کسانی که سابقه این بیماری در خانواده آن ها وجود دارد باید بیشتر مراقب باشند.
حمله ام اس چند روز طول میکشد؟
حمله ام اس (ms) یعنی ظهور علائم جدید این بیماری که بیش از 24 ساعت طول بکشد.
ممنون جواب تستم خیلی سریع اومد
خوشحالیم که راضی بودید.
من چند وقتیه دچار بی حسی و سنگینی در پاهام شدم، آیا امکان داره مبتلا به ام اس باشم؟ خیلی خوبه که این امکان رو فراهم کردید که بتونم تست ام اس تو خونه داشته باشیم.
حتما باید تست انجام شود تا بتوان نظر قطعی داد زیرا ممکن است که مشکلات دیگری باشد و تشخیص ام اس با تست امکانپذیر است.
همه ی مناطق تهران رو پوشش می دین؟
بله تمام خدمات تیم ما در همهی مناطق تهران ارائه میشوند.